Susanne - RAB-registreret massør i Silkeborg

Mit navn er Susanne Mohr Thomsen.
Jeg har i mange år haft en stor interesse for den alternative verden. Det hele startede med, at jeg uddannede mig til massør i 1998, og efterfølgende har jeg følt mig draget af mange andre kurser og uddannelser, lige fra biopati til reiki healing og psykoterapi, hvilket har medført en stor faglig og personlig udvikling. Især interesserer jeg mig meget for sammenhængen mellem krop og psyke, da disse to områder efter min opfattelse er uløseligt forbundet. Desuden spiller kost en stor rolle i forhold til min opfattelse af sundhed - det er stærkt at opleve, hvor stor indflydelse kosten har på psyken, fysiske ubalancer og på energiniveauet i det hele taget.
 
Mine uddannelser ud over de alternative spænder vidt lige fra kontorassistent over turistøkonom til sosuhjælper. Jeg har haft forskellige sekretærjobs, hvor jeg bl.a. har arbejdet nogle år i Bruxelles som sekretær i EU, og jeg har været sosu hjælper på et plejehjem for demente. Jeg har også, mens mine børn var helt små, prioriteret nærværet med dem og været hjemmegående husalf i en længere periode. Alle disse erfaringer inden for forskellige områder har givet mig en stor menneskelig indlevelse og forståelse, som jeg kan gøre god brug af i mit arbejde som behandler. For mig er følsomhed, varme og empati vigtige forudsætninger for at kunne give en god behandling og skabe en følelse af helhed og velvære.
 
Jeg er medlem af BFM - Brancheforeningen for Fysiurgisk Massage,  og desuden er jeg RAB-registreret (Registreret Alternativ Behandler). Dette er din sikkerhed for en faglig og professionel behandling. Det betyder også, at du i nogle tilfælde kan få dine udgifter til massage dækket via sundhedsforsikring eller lign. forsikring.
 
  
Min private baggrund
 
Jeg bor sammen med min mand, og jeg har en dreng på 13 år og en pige på 16 år.
 
Ud over min store interesse for alternativ behandling, er jeg meget begejstret for at rejse, hvilket bl.a. giver mig nogle fantastiske naturoplevelser og en stor forståelse for andre kulturer rundt omrking i verden.
 
Det giver mig energi at være ude i naturen,og at vandre, løbe og cykle er mine foretrukne motionsformer. Jeg prioriterer nærvær med min familie højt, og så er jeg glad for at male og går til billedkunst.

Alternative uddannelser og kurser

2017 Zonehealing Dorthe L.Thomsen, Center for Livskraft, Hvorslev
2011 Stresskonsulent Ole Larsen, Skælskør (OL-terapi)
2010 Shadow Club (skyggearbejde) Pernille Melsted
2010           
Fysiske terapier Heilpraktikerskolen, Bjerringbro
2007 Spa og kropsbehandlinger Randers Tekniske Skole
2007 La Stone massage Nordlys, Silkeborg
2006 Bioterapi (psykoterapi) Huana v. Annie Bejart, Sjelle
2002 Biopat Logos, Århus
2000 Reiki 1 og reiki 2 Ulla Nøhr, Silkeborg
1998 Lægeeksamineret fysiurgisk massør Institut for alternative uddannelser, Silkeborg
1998 Sygdomslære Logos, Århus
1998 Anatomi og fysiologi Logos, Århus
Bodykram v. Susanne Mohr Thomsen | CVR: 33322186 | Gødvad Bygade 12, 8600 Silkeborg  | Tlf.: 32 20 80 00 | susanne@bodykram.dk