Bindevævsmassage

 
Bindevævsmassage er en dyb behandlingsform,hvor det løse bindevæv mellem hud og muskulatur behandles. Bindevævet er depot for affaldsstoffer, fedt og negative følelser. Såfremt disse ikke bliver udskilt kontinuerligt, kan der opstå symptomer som f.eks. hovedpine, rygsmerter, dåligt kredsløb, muskelspændinger, cellulitis og træthed. Bindevævsmassagen er en dyb behandlingsform, som hjælper rigtigt mange mennesker med at udskille affaldsstofferne fra cellerne i vævet, uanset om det er muskelvæv, bindevæv, organer eller led, der har givet ubalance i kroppen. Denne type massage har også stor indvirkning på nervesystemet og søger at genoprette balancen.
 
I modsætning til muskelmassagen forekommer alle reaktioner i bindevævsmassagen mere spontante, hurtigere og kraftigere. Årsagen til denne reaktion skal bl.a. søges i underhudens frigørelse af diverse hormoner/følelser. Der kan derfor også ske en følelsesmæssig forløsning under en bindevævsmassage.
 
Bindevævsmassage kan anbefales uanset om der er ubalancer i muskelvæv, bindevæv, organer eller led.
 
Jeg anvender sugekopper til en bindevævsmassage, da det virker langt kraftigere at arbejde med dissse end med hænderne.

Bestil tid

Bodykram v. Susanne Mohr Thomsen | CVR: 33322186 | Gødvad Bygade 12, 8600 Silkeborg  | Tlf.: 32 20 80 00 | susanne@bodykram.dk