Behandlingsformer

 
 
 
 
Jeg anvender forskellige former for massage til at behandle ubalancer i led og muskler, som f.eks. er opstået ved sygdomstilfælde, idrætsudøvelse, belastende arbejdsstillinger, stress og lignende. Ved strygning, tryk og æltning virker massagen afslappende og stimulerer kroppen. Den har indvirkning på hud, bevægelsesapparat (muskler, sener og led), blodomløb, lymfesystem samt meridianbaner. Der sker en udskillelse af affaldsstoffer og en forøgelse af blodgennemstrømningen.
 
Jeg kan tilbyde øreakupunktur som et supplement til en massage for at forstærke effekten af behandlingen.
 
Lidt historie 
 
Hippokrates, som anses for den moderne lægevidenskabs fader, havde høje tanker om massage, især ved behandling af problemer i leddene. Den græske oldtidsdigter Plutark beskriver, hvordan Cæsar anvendte massage. De indfødte folk i Afrika og Nordamerika brugte massage, og i Indien findes der særlige massageteknikker, som man anvender på nyfødte. I det sydlige Stillehav har Tonga-folket særligt trænede massører, og det betragtes som en stor ære at få massage af en af dem. Man begyndte at anvende massage systematisk i Vesten i Renæssancen. I orientalske og østlige lande havde den været populær i århundreder, og i slutningen af forrige århundrede og i dette århundrede har europæiske læger normalt anvendt massageteknikker til behandling af kroniske sygdomme, især i forbindelse med næse og svælg, visse hjertesygdomme og forstyrrelser i kredsløbet.
 
 
 
 
Massage og berøring er et stærkt sprog og har en helbredende og lindrende kraft på det fysiske, mentale og åndelige plan. Hvor ord synes fattige, kan berøring nå ind i de dybeste lag i sindet, ind i følelsernes kerne, og massage kan være et positivt virkemiddel til, at der sker en forløsning af fysiske og psykiske smerter ved at der frigøres bunden energi.
 
 
Bodykram v. Susanne Mohr Thomsen | CVR: 33322186 | Gødvad Bygade 12, 8600 Silkeborg  | Tlf.: 32 20 80 00 | susanne@bodykram.dk