Aromaterapi massage

 
Aromaterapi massage er en helkropsmassage, hvor alle dine sanser bliver vækket gennem en meget afslappende massage med velgørende mandelolie og æteriske olier. Vi finder sammen den eller de æteriske olier, som passer bedst til dig.
 
Der findes mange forskellige æteriske olier, og hver olie har sin specielle aroma og terapeutiske virkning og påvirker krop og sind på sin helt egen måde. De æteriske olier udøver deres indflydelse både gennem indånding og ved optagelse gennem huden - de kommer ind i blodet og føres rundt i kroppen, hvor de kan sørge for deres healende virkning på væv og organer. Du opnår både et fysisk og et følelsesmæssigt velvære, og massagen kan alt efter valg af æteriske olier virke f.eks. muskelafspændende, beroligende, afslappende, opkvikkende eller forfriskende.
 
Massagen er meget blid med lette strøg og har en positiv indvirkning på lymfesystemet og immunforsvaret. Den virker styrkende og livgivende på alle celler i din krop, og mange vil have en følelse af at "komme hjem til sig selv".

Bestil tid

Bodykram v. Susanne Mohr Thomsen | CVR: 33322186 | Gødvad Bygade 12, 8600 Silkeborg  | Tlf.: 32 20 80 00 | susanne@bodykram.dk